FUNKSJONELL STYRKE

Kortstokken

Alle deltakere får hver sin kortstokk. Instruktøren har bestemt hva de ulike kategoriene betyr, og kortets tall bestemmer antall reps. Det er stor variasjon i øvelsene, men du får trent hele kroppen, både styrke og kondisjon. Du styrer tempoet helt selv, og instruktøren vil være tilstede for bistand og motivasjon underveis.

Sirkeltrening

Stasjonstrening der prinsippet om variasjon står i fokus. Ulike øvelser møter deg, og hver uke vil du gå ut fra timen å ha trent gjennom hele kroppen. Alle øvelsene kan gjøres lettere eller tyngre og alternativer får du av instruktøren. Timen passer derfor for alle

WoW - Workout of the week

En komplett time hvor bevegelighet, styrke og utholdenhet kombineres. Instruktøren kan tilpasse øvelser til alle nivåer, og utfordringer. Utstyr og tidsintervaller varieres for å utfordre energisystemene og for å øke din allsidighet og kunnskap. Belastning velger du selv.

Styrke og Kondisjon

En time med tett oppfølging hvor første del har fokus på en styrkeøvelse med bruk av vektstang. Samme øvelse går over 3 uker.Del to består av mer kondisjon hvor man jobber med flere øvelser innen en gitt tidsperiode.Passer for alle som ønsker å lære styrkeøvelser med riktig teknikk og samtidig få svettet.

Kom i Form!

En funksjonell treningstime hvor du får utfordret både kondisjon og styrke med fokus på treningsglede og mestring. Du vil få ekstra god oppfølging både på teknikk og eventuelle alternativer. Her jobber du i eget tempo og med motstand som passer for din kropp slik at timen derfor er perfekt både for deg som er helt ny til styrketrening og deg som er mer erfaren. Bli med oss å kom deg i form.