KROPP & SJEL

Rolig Yoga

Rolig Yoga er en rolig og meditativ yogatime. Du jobber med alt fra rolige bevegelser til helt dype og lange strekker. Timen kan variere fra instruktør til instruktør. Eksempel på rolig yoga er Yin Yoga der vi går inn i posisjoner sittende og liggende som kan vare i opptil 6 minutter. Dype og lange strekker styrker og skaper sirkulasjon i bindevev, dyp muskulatur, ledd og ligamenter. Yin Yoga er utviklet fra Taoismen og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) der du finner læren om meridiansystemet og ideen om Yin og Yang. I denne klassen er det fokus på å balanserer og styrker energiflyten i kropp og sinn.

Rolig Yoga passer for alle som ønsker ro, væren, energiflyt, bevegelighet og avspenning.

Dynamisk Yoga

Dynamisk Yoga er en yogatime hvor du jobber med dynamiske bevegelser med fokus på pust, konsentrasjon og tilstedeværelse. Du jobber sittende, stående, foroverbøy, bakoverbøy, sidebøy, vridninger, med balanseøvelser og opp-ned stillinger. Eksempler på Yogatyper som går under kategorien Dynamisk yoga er Hatha Yoga og Vinyasa Flow. Timene vil variere i form av flyt, dynamikk og lekenhet fra instruktør til instruktør. Dynamisk Yoga passer godt for deg som ønsker en fysisk yogaklasse med fokus på styrke, balanse og fleksibilitet. Klassen avsluttes med avspenning.

Yogalates

Yogalates er en kombinasjon av yoga og pilates. Det er en fin miks som holder kroppen din både bevegelig og sterk. Vi bruker flyten fra yoga, med solhilsener, samt stående posisjoner og balanseøvelser, som blandes med øvelser fra pilates som styrker kjernemuskulatur. Yogalates gir en god trening for hele kroppen og avsluttes med litt avspenning

Pilates

Pilates er en form for styrketrening i rolig tempo som handler om å bygge den indre støttemuskulaturen. Pilates har en positiv effekt på økt bevegelighet, bedre kroppskontroll og holdning samt styrke med hovedvekt på kjernemuskulatur. Det rolige tempoet gjør at det passer for alle. Enten du trenger gire ned eller trene kroppen skånsomt. Dette er en fin måte å forebygge og å ta vare på rygg og generelt systemet ditt. Jo mer du gjør det, jo tyngre vil du oppleve at det er. Avslutter med avspenning.

Stretching / Stretching & Avspenning

En time som fokuserer på mobilitetstrening som er tilpasset alle. Passer både for deg som ønsker å bedre din bevegelighet i hverdagen, og for deg som ønsker å bedre styrketreningen ved økt mobilitet. Rolig tempo med behagelig musikk. På timer over 45min legges det til en avspenning på slutten.