PERSONLIG TRENER

Charlotte Hollo Bugge 
Personlig trener & Kostholdsveileder

Charlotte er opptatt av å skape og opprettholde en sunn livsstil gjennom fokus på både kosthold og trening som gir mening. Charlotte har masse treningsglede som smitter de fleste. Om du ønsker å trene i gruppe, med laget ditt, vennegjengen, vennen din, eller alene, kan Charlotte snekre sammen det meste innen de fleste sjangre. Hvis du ønsker veiledning innen kosthold kan Charlotte hjelpe deg på veien mot en sunn livsstil med helsa i god behold. 
Viktigst av alt; uansett hva målet ditt er, skreddersyr Charlotte et opplegg som er tilpasset deg og dine ønsker og behov.


   Kvalifikasjoner:
      Kosthold og trening - NIH

   Kettlebell kurs
  Sykkel kurs

  Pilates kurs
 

Lars Kalland
Personlig trener

Lars har sin bakgrunn fra forskjellige områder og arenaer innen idrett og trening, alt fra styrke, kondisjon og beveglighet. Lars har en god erfaring innen løping og løpsteknikk. Har du skader i skuldre, knær og rygg er Lars perfekt for å hjelpe. Han tar treningen seriøst, men på en uhøytidelig og variert måte. Enten du er nybegynner eller en erfaren atlet, kan Lars hjelpe deg med å komme i gang, og å utfordre deg selv til å bli en bedre utgave av deg selv.    

Kvalifikasjoner:

Crossfit lvl - 2

Tacfit

Kettlebell

Styrkecoach

Løping(kondisjon)

Harald Nilsen
Personlig trener 

Som aktiv trener de siste 20 årene har Harald vært gjennom alt fra fotball til kampsport. Harald sin formelle utdannelse kommer fra Norges idrettshøyskole. Målet med treningen dere har sammen er at det skal være morsomt, utfordrende, varierende og akkurat slitsomt nok til at dere oppnår de målene dere setter sammen. Gjennom stort engasjement, og eierskap i dine målsetninger skal Harald gjøre sitt aller beste for at du lykkes med å nå målene dine.

   Kvalifikasjoner:
TRX-trainer
Crossfit Level 1 trainer
20 års erfaring med trening av barn og unge
Opptrening etter sykdom/skader

Anette Jørgensen
Personlig trener & Ernæringsfysiolog

Anette sitt kompetansefelt ligger innenfor ernæring, fysisk aktivitet og allsidig styrketrening. Riktig kosthold kombinert med effektiv trening gir raskere og bedre resultater. Med et glimt i øyet vil Anette pushe deg gjennom økten, samtidig som du vil bli veiledet og motivert .


 Kvalifikasjoner:

Ernæringsfysiologi B.Sc

Fitness Basis - NIH

Ernæring og trening- NIH

Personlig trener - AFPT

Fettforbrenning – AFPT

Redcord  trainer

Lars Henrik Skau
Personlig trener & Osteopat

Lars Henrik sitt fagfelt ligger innenfor skadeforebygging, opptrening, ernæring og funksjonell trening. Med bred kunnskap innen anatomi og biomekanikk har Lars Henrik en unik evne til å se eventuelle problemområder og tilrettelegge styrketreningen for akkurat deg, og din kropp. Dette kombinert med hans brennende engasjement for at du skal lykkes, er en garantert suksess.

Ønsker du en smertefri hverdag? Sammen skreddersyr vi et behandling – og treningsopplegg som er tilpasset deg, og dine behov.

Kvalifikasjoner:

Osteopati, D.O. MNOF

Ernæringsfysiologi, B.Sc

Crossfit coach

Dry needling

Marianne A. Sletten
Personlig trener & Massasjeterapeut

Marianne er genuint opptatt av å "se deg", at du skal kjenne treningsglede og mestringsfølelse.Som din personlige trener legger Marianne vekt på god teknikk, og på å finne effektive og varierte øvelser, tilpasset deg og ditt utgangspunkt. Vil du ned i vekt? Opp i vekt? Orke mer i hverdagen? All endring begynner i hodet. Derfor tenker Marianne det er viktig med mental trening paralellt med fysisk trening. Med et positivt syn og faglig tyngde, er du sikret et variert, morsomt og effektivt treningsopplegg.
 

Kvalifikasjoner:
Massasjeterapeut- utdannet i Usa
Personlig trener AFPT
Sertifisert mental trener, Level 1 Raw Performance
Sertifisert i Redcord( slyngetrening level 1 og 2)
Pilatesinstruktør
Trening for overvektige
                                         

Amy Gibson
Personlig trener
Jørgen Magelssen
Personlig trener

Jørgen har bred erfaring fra forskjellige idretter og har blant annet drevet med kampsport, fotball og langrenn, i tillegg til styrketrening. 
For Jørgen er det viktig at treningen styrker gode bevegelser, slik at kroppen fungerer bedre både i hverdagen og på trening. 
 
 
Jørgen sine styrker som PT:
 
Baseøvelser (markløft, knebøy, benkpress)
Skadeforebyggende trening 
Idrettsspesifikk trening
Maksimalstyrke og muskelvekst
Bevegelighetstrening
Egenmassasje
 

 
Jørgen har jobbet som personlig trener siden 2010 og har på den tiden opparbeidet seg mye kunnskap og erfaring inne de ulike aspektene av trening. Han har blant annet jobbet med mennesker som har hatt ønske om å gå ned i vekt, øke muskelmasse eller bli sterkere. Han har også jobbet med holdningskorrigering, opptrening av skader, samt generell skadeforebyggende trening. 
 
Utdanning/kurs 
Sertifisert Personlig Trener level 4 ved Afpt 2010. Utdannelsen er godkjent av European Health and Fitness Association. 
Styrkecoach kurs av Eirik Sandvik

Webinars om mobilitet, skulder-, nakke-, rygg- og kneproblematikk.

Simen Sandmo
Personlig trener

Har du langsiktige eller kortsiktige mål er Simen din medhjelper på veien! Han er alltid målbevisst og vet hvor han skal pushe for å få deg fremover. Med godt humør og interessante økter, samarbeider Simen tett med deg for å oppfylle dine mål med treningen.
Simen sin erfaring kommer fra ulike idretter, alt fra fotball og andre ballidretter, til det meste av kampsportgrener som bryting og MMA. Han har også god erfaring fra Forsvaret. Som aktiv trener de siste 8 årene, har Simen hjulpet frem utøvere innenfor bryting, håndball og fotball.
Hovedfokuset til Simen er at dere sammen når de målene som er satt på en givende, morsom og interessant måte.
Skal du inn til førstegangstjeneste, på opptak i Forsvaret eller Politihøyskolen? Da er Simen en god støttespiller som ønsker å følge deg på veien mot målet. Han har masse og bidra med når det gjelder tips, råd og treningsmetoder.

Puls Langhus AS - Parkveien 1, 1405 Langhus  -  info@pulsfollo.no - Tlf: 64889100
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon