VIKTIG MELDING TIL ALLE MEDLEMMER I PULS FOLLO VEDRØRENDE FOREBYGGINGSTILTAK OG INFORMASJON RUNDT KORONAVIRUSET!

Basert på den pågående situasjonen rundt koronaviruset har vi innført tiltak på våre treningssentre. Vedlagt ligger noen av våre tiltak og oppfordringer som har blitt fastsatt for å forebygge smitte.

Vaskerutiner:
Alle treningssentre som ligger innunder Puls Follo (Puls Langhus, Puls Bøleråsen, Puls Trollåsen, og Puls Greverud) har innført tiltak når det kommer til renhold. Dette gjelder hovedsakelig desinfisering av alle håndtak, treningsapparater, og manualer på treningsenteret.
 


Stenging av barnepass på Puls Langhus:
F.o.m 12.03.20 vil barnepassen på Puls Langhus være stengt på ubestemt tid. Dette gjøres kun av forebyggende årsaker. Alle ansatte som p.d.d er satt opp i barnepassen vil bli satt til ekstra vask og desinfisering av treningssenteret.


Ingen vaffelfredag:
På grunn av smittefaren har vi valgt å droppe vaffelfredag inntil videre.


Gruppetimer:
Gruppetimeinstruktørene har fått midlertidig endrede arbeidsinstrukser. Her legges det blant annet fokus på å unngå håndhilsning, high-fives og klemmer. Alt av treningsutstyr som manualer, kettlebells, og treningsmatter skal sprites både før og etter gruppetimen. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ha med seg medbrakt håndkle som kan legges over mattene.


Generelle oppfordringer til alle medlemmer:
1. Vask hender grunding både før og etter du skal på trening.

2. Bruk spritdispenserne utplassert på treningssenteret hyppig.

3. Vask treningsapparater både før og etter bruk.

4. Ved hoste så brukes albuen eller papirlommetørkle, lommetørkle kastes etter bruk. Vask så hendene.

5. Hvis du viser tegn til sykdom, ber vi deg unngå trening på treningssenteret. Har du avtalt PT time eller behandling ber vi deg gi beskjed til trener/behandler så raskt som mulig.

6. Er du satt i karantene gir vi streng beskjed om å respektere karanteneperioden og ikke møte opp på treningssenteret. Ingen unntak.

Utover det viser vi til myndighetenes anbefalinger rundt smittevern. Vi tilpasser våre tiltak fortløpende basert på FHI sine anbefalinger.

Hilsen oss i Puls Follo.

www.pulsfollo.no
info@pulsfollo.no

Puls Langhus AS - Parkveien 1, 1405 Langhus  -  info@pulsfollo.no - Tlf: 64889100
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon